Landelijk vastgoed

Jos Claassen
Taxatie en Advies

Groenewoudsedijk 3
5091 JL Oostelbeers
T   013 514 27 46
M   06 54 30 01 61
E   info@josclaassen.nl

Advisering bij aankoop

Jos Claassen Taxatie & Advies vindt het belangrijk om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen bij de aankoop van agrarisch of landelijk vastgoed of een woning.

U kunt vanaf het begin ondersteuning krijgen bij de aankoop van het onroerend goed. Dat betekent dat u samen met Jos Claassen Taxatie & Advies uw specifieke wensen en uw financiële mogelijkheden op een rij zet. Aan de hand daarvan zoeken we vervolgens tot we de plek hebben gevonden die bij u past. Vanaf dat moment begeleiden wij u verder met het maken van afspraken, het bezichtigen van het onroerend goed en het bepalen van de waarde.

Wij geven u desgewenst onderhandelingsadvies of voeren de onderhandelingen zelf uit, waarbij wij graag willen opmerken dat onderhandelen een vak apart is, iets dat wij door onze ervaring aardig in de vingers hebben. Met andere woorden: u zult er geen spijt van hebben als u de onderhandelingen aan ons overlaat. We hebben het immers niet over kleine bedragen. Als de onderhandelingen naar tevredenheid zijn afgerond, dan begeleiden wij u bij de beoordeling van de koopakte, bij het bezoek aan de notaris en bij alles wat verder nog bij de aankoop komt kijken.

Maar het kan inderdaad zo zijn dat u uw droomhuis of uw nieuwe onderneming al heeft gevonden zonder onze hulp. In dat geval kunt u er voor kiezen om Jos Claassen Taxatie & Advies alleen in de eindfase van de aankoop in te schakelen. U maakt dan zelf de eerste afspraak met de verkopende makelaar of de eigenaar en u bezichtigt de woning, het agrarisch onroerend goed zelf. Hebt u na deze eerste bezichtiging nog steeds interesse, dan kunt u ons inschakelen.

Bij de tweede bezichtiging gaan wij met u mee om de waarde van het huis te bepalen. Wij geven u onderhandelingsadvies, of voeren desgewenst de onderhandelingen voor u. Als de onderhandelingen zijn afgerond dan begeleiden wij u bij de beoordeling van de koopakte, bij het bezoek aan de notaris.

Actueel aanbod

Haghorst
Riante bouwkavel Haghorst
Complete aanbod