Verrassende en luxe afgewerkte vrijstaande woning op ruim 9.000m2 grond - Spoordonk (Oirschot)

Jos Claassen
Taxatie en Advies

Groenewoudsedijk 3
5091 JL Oostelbeers
T   013 514 27 46
M   06 54 30 01 61
E   info@josclaassen.nl

Verrassende en luxe afgewerkte vrijstaande woning op ruim 9.000m2 grond - Spoordonk (Oirschot)

Verrassend en luxe afgewerkte vrijstaande woning met bijgebouw en een mooie, ruime tuin met vijver op een ruim perceel van maar liefst 9.050 m².
Deze woning kenmerkt zich door de vele gebruiksmogelijkheden in de combinatie van het oorspronkelijke woongedeelte met authentieke details en de recentelijk aangebouwde ruimte. Deze ruimte zou uitstekend kunnen fungeren als zelfstandig wooneenheid in de vorm van mantelzorg, maar ook een gedeelte voor aan huis gebonden beroep behoort tot de mogelijkheid.

Deze voormalige agrarische woning is daarom uitermate geschikt en biedt veel mogelijkheden voor een kleine ondernemer, een gezinssituatie waarbij inwoning gewenst is, houders van paarden of andersoortig vee, het hobbymatig houden van kleinere huisdieren of een combinatie van deze. Er bevindt zich een schuur op het perceel van circa 375m².

De woning aan de Beerseveld 17 is gelegen in Spoordonk in de Gemeente Oirschot, ideaal gelegen tussen de steden Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.
Centraal in Het Groene Woud, ten noorden van Landgoed Baest, en ten zuiden van de natuurgebieden de Kampina en de Mortelen.
Het pittoreske en gezellige centrum van Oirschot ligt op ongeveer 5 minuten rijafstand.
Het pand is uitstekend gelegen aan een rustige weg op loopafstand (circa 400 meter) van de dorpsrand van Spoordonk. De landelijke ligging biedt een grote mate van privacy, zowel tegenover als ook naar achter, waar het dal van de Beerze loopt, heeft men een geweldig vrij uitzicht over een prachtig natuurlijk landschap.

Vraagprijs: € 595.000,-

Overzicht referenties
Klik op de foto voor een vergroting