Zeer landelijk gelegen vrijstaande woning met mogelijkheid bijgebouwen - Netersel (Gemeente Bladel)

Jos Claassen
Taxatie en Advies

Groenewoudsedijk 3
5091 JL Oostelbeers
T   013 514 27 46
M   06 54 30 01 61
E   info@josclaassen.nl

Zeer landelijk gelegen vrijstaande woning met mogelijkheid bijgebouwen - Netersel (Gemeente Bladel)

Op schitterende locatie, direct tegenover de Neterselsche Heide gelegen, vrijstaand woonhuis met prachtig uitzicht op landerijen.

Deze voormalige boerderijwoning is vrijgekomen nadat, in het kader van natuurontwikkeling, de agrarische gebouwen zijn gesloopt, de landbouwgrond is omgezet in natuurterrein en de bestemming is aangepast naar wonen. Het is gelegen in het buitengebied van Netersel, één van de Acht Zaligheden van de Brabantse Kempen. Het uitzicht is werkelijk zeer bijzonder. Je kijkt er uit over de uitgestrekte landerijen welke omgezet zijn in natuurterrein. En in noordelijke richting is de Neterselsche Heide gelegen waar, naast heide, prachtige berkenbossen groeien.Kortom een woning die alle ingrediënten bevat voor rust, hobby en veel woongenot.

De woning wordt verkocht met 5.000m² ondergrond (optioneel 10.000m² extra te verwerven).

De woning is gelegen in Netersel, in het buitengebied van de Gemeente Bladel. Deze woning is gelegen ten noorden van het dorpje, direct tegen het Natuurreservaat Kempenland –West waar de Neterselsche Heide een onderdeel van uit maakt.Rond de dorpskern liggen weilanden en velden voor landbouw, veeteelt en boomteelt. Ontginningen omstreeks de jaren 50 van de 20e eeuw hebben hier en daar een grootschalig landbouwgebied doen ontstaan. Ten zuiden van Netersel ligt nog een restant van het oude cultuurlandschap. Naar het noordwesten ligt de Neterselsche Heide, dat overgaat in de Mispeleindse Heide met het Goorven en De Flaas en uitgestrekte naaldbossen op het grondgebied van de gemeente Reusel-De Mierden. Ten oosten van Netersel ligt het dal van de Groote Beerze.

Netersel is aangesloten op het Wandelroutenetwerk en het Fietsroutenetwerk.

Overzicht referenties
Klik op de foto voor een vergroting