Prachtig vrijstaand landhuis in boerderijstijl - Oirschot

Jos Claassen
Taxatie en Advies

Groenewoudsedijk 3
5091 JL Oostelbeers
T   013 514 27 46
M   06 54 30 01 61
E   info@josclaassen.nl

Prachtig vrijstaand landhuis in boerderijstijl - Oirschot

Prachtig modern landhuis met rieten kap in klassieke stijl, een onder architectuur aangelegde ruime tuin met biologisch gereinigd natuurlijk zwembad cq zwemvijver. Achter de woning bevindt zich een vrijstaand bijgebouw (circa 600m²).

Deze woning is het droomhuis voor mensen die van natuur en buitenleven houden. Gelegen in de prachtige groene gemeente Oirschot in de stedendriehoek Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.

Dit landhuis is gelegen in Spoordonk, in het buitengebied van de Gemeente Oirschot, dat zich graag profileert als “Monument in het Groen”. Elf unieke natuurgebieden maken Oirschot tot een groene gemeente. Deze woning aan de Kattenberg heeft het geluk op slechts 500 meter afstand te liggen van een van deze natuurgebieden, namelijk “ Landgoed Baest” met de bekende natuurlijke bedevaartsoord “de Heilige Eik”. Landgoed Baest is gelegen tussen Spoordonk en Middelbeers in de Gemeente Oirschot, is zo’n 500 hectare groot en is zowel vanuit natuurhistorisch als cultuurhistorisch oogpunt van groot belang.

Overzicht referenties
Klik op de foto voor een vergroting