Prachtig modern landhuis met weiland en paardenstallen - Lage Mierde

Jos Claassen
Taxatie en Advies

Groenewoudsedijk 3
5091 JL Oostelbeers
T   013 514 27 46
M   06 54 30 01 61
E   info@josclaassen.nl

Prachtig modern landhuis met weiland en paardenstallen - Lage Mierde

Prachtig veelzijdig landhuis, gelegen op een fraaie locatie aan een uitvalsweg van Lage Mierde in de Brabantse Kempen, aan de rand van Landgoed de Utrecht. Voorzien van grote garage, gastenverblijf, paardenstallen met rijbak, weiland en een oude originele boomgaard met zeer karakteristieke fruitbomen.

Het landhuis uit 2002 is gelegen in het mooie dorpje Lage Mierde op slechts 20 minuten rijden van hartje Tilburg en circa 30 minuten tot Eindhoven Airport.

Direct tegenover de woning ligt de Dunsedijk waarover je met een half uurtje wandelen of te paard bij het befaamde etablissement Herberg In Den Bockenreyder kunt komen.

Een ideale woning voor paardenliefhebbers en/of van mensen die houden van natuur, wandelen, buitenleven of van rust. Verder uitermate geschikt voor de uitoefening van een beroep aan huis, of als Bed & Breakfast locatie.

Dit mooie landhuis is gelegen in Lage Mierde, Gemeente Reusel-De Mierden grenzend aan Landgoed De Utrecht. Lage Mierde ligt op een dekzand rug tussen de riviertjes Raamloop en Reusel, die ten noorden van het dorp bij elkaar komen, op het landgoed Wellenseind dat grenst aan Landgoed De Utrecht. Ten westen van het dorp bevindt zich de Wellenseindse Heide, waarin enkele vennen liggen. Ook de Mispeleindse Heide, een natuurgebied ten noorden van Lage Mierde, maakt deel uit van Landgoed De Utrecht.

 

Overzicht referenties
Klik op de foto voor een vergroting