Landelijk gelegen vrijstaande woning  - Oost,- West- en Middelbeers, gemeente Oirschot

Jos Claassen
Taxatie en Advies

Groenewoudsedijk 3
5091 JL Oostelbeers
T   013 514 27 46
M   06 54 30 01 61
E   info@josclaassen.nl

Landelijk gelegen vrijstaande woning - Oost,- West- en Middelbeers, gemeente Oirschot

Fraaie vrijstaande bungalow woning, gelegen op een ruim perceel, met diverse royale bijgebouwen en aan de rand van de bebouwde kom!

Alle voorzieningen op de begane grond maakt deze woning ideaal voor gebruik als seniorenwoning. Met zijn fraai perceel en opstallen is het een goede plek voor het hobbymatig houden van wat paarden of kleinvee. Deze woning is uniek gelegen op de scheiding van dorp en platteland. Men heeft er de voordelen van de ligging tegen de bebouwde kom en tevens de ruimte en vrijheid van het buitengebied.

Rondom het huis is een eenvoudige tuin gelegen met een overkapt terrasje direct achter de woning. Voor de aanwezige paarden is er een uitloop met geel zand gemaakt, welke het mogelijk maakt de paarden het gehele jaar door buiten te kunnen laten. Direct achter en naast de gebouwen ligt een fraai perceel grasland van ruim 4.000m² om de paarden te kunnen laten grazen.

 

Met zijn ontsluiting via de paralelweg (Schuttersweg) is deze woning op gepaste afstand van de provinciale weg Langereijt gelegen. Uitstekende ontsluiting op circa 5 minuten van de autosnelweg A58.

De woning heeft praktische bijgebouwen en veel ruimte op een perceel van maar liefst 5.370 m² met bovendien aan de achterzijde prachtig vergezicht op weilanden met landgoed Baest op de achtergrond!

Het object is gelegen in het buitengebied aan de rand van Oostelbeers gemeente Oirschot, dat zich graag profileert als “Monument in het Groen” en dat wordt gekenmerkt door een omgeving met veel groen en natuur.  In de omgeving wisselen in alle richtingen landbouwgebieden af met uitgestrekte bossen en beekdalen.

Oirschot kent daarnaast vele bezienswaardigheden, waaronder vele monumenten. Het pittoreske en “gezellige centrum” met gezellige terrasjes, restaurantjes en winkels ligt op ongeveer 5 minuten rijafstand. Kortom Oirschot zit vol met verborgen parels, zowel rond de markt, de sfeervolle aangrenzende dorpen als het uitgestrekte buitengebied.Omdat Oirschot een van de noordelijkste plaatsen van de Kempen is, wordt zij ook wel de “poort der Kempen” genoemd.

Overzicht referenties
Klik op de foto voor een vergroting