Op een prachtige en logistiek gunstige locatie gelegen te renoveren authentieke boerderij - Hoogeloon

Jos Claassen
Taxatie en Advies

Groenewoudsedijk 3
5091 JL Oostelbeers
T   013 514 27 46
M   06 54 30 01 61
E   info@josclaassen.nl

Op een prachtige en logistiek gunstige locatie gelegen te renoveren authentieke boerderij - Hoogeloon

ALGEMEEN

Deze authentieke woonboerderij is gelegen op een unieke rustige locatie met veel privacy in het buitengebied, tussen Vessem en Duizel, in “De Kempen” in het hart van de provincie Noord-Brabant, tussen de steden Tilburg en Eindhoven en de Belgische grens aan de zuidzijde.

Hoewel het gelegen is temidden van landelijk gebied, is het object logistiek zeer gunstig gelegen; op slechts 7 minuten van de snelweg A67 (afslag Eersel nabij het E3 strand). Zowel Veldhoven en Eersel, maar ook Hapert, zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

De dorpen Hoogeloon en Vessem zijn binnen 2 kilometer gelegen.

De woning zelf ligt op 100 meter afstand van de doorgaande weg Vessem – Duizel, De Fluiter, aan een doodlopende uitloper van die weg. Hieraan is De Fluiter 4 de enige woning.

De dichtstbijzijnde woning ligt op meer dan 250 meter afstand hemelsbreed. Op deze manier heeft u een optimale privacy. Vanuit het erf heeft men prachtig zicht over de landerijen en kan men volop genieten van de rust en omgeving, terwijl er op relatief korte afstand voorzieningen van het hoogste niveau gelegen zijn!

Op het erf bevinden zich een aantal majestueuze oude bomen. Zo staan er op de achterzijde van het perceel een negental prachtige eiken op een rij. Naast het woonhuis staan zeer fraaie oude fruitbomen. En voor het woongedeelte zelf staan twee kapitale lindenbomen welke bij hete zomerdagen zorgen voor schaduwwerking.

OMSCHRIJVING

Langgevelboerderij uit circa 1935 met ruime bedrijfsgebouwen.

De Langgevelboerderij is 8,50 m breed en circa 22,50 m lang. Het woongedeelte betreft de eerste 8,60 meter van dit gebouw. Dit gedeelte heeft een inhoud van circa 400m³. Direct erachter is een bijkeuken gesitueerd van 4,00 x 4,00 meter.

Het stalgedeelte van deze langgevel boerderij is circa 14 meter lang en ook weer 8,50 meter breed. Een gedeelte van deze ruimte is voorzien van een zolder.

De woning staat enige tijd leeg en is sterk gedateerd. De koper zal rekening moeten houden met een uit te voeren renovatie om het geheel bewoonbaar te maken.

Het is een ideale locatie om de bestaande situatie om te toveren tot een droomlocatie voor optimaal woongenot.

VRAAGPRIJS:

Verkoper nodigt u graag uit om via het biedingsformulier een onderhandelingsvoorstel te doen.

Bieden vanaf € 425.000,- kk

KIJKDAG: 4 juli a.s. 10.00-15.00 uur

N.B. Verkoper heeft bij de gemeente een principe verzoek ingediend voor medewerking aan bestemmingswijziging van "agrarisch" naar "wonen". Naar verwachting komt hier op 21 juli a.s. doch uiterlijk 28 juli a.s. uitsluitsel over. Het besluit op het principeverzoek zal dan gepubliceerd worden op onze website www.josclaassen.nlOverzicht referenties
Klik op de foto voor een vergroting